Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szenvedélyünk a minőségi zöldség és gyümölcs termesztése, hisz magunk is azt tesszük az asztalra, amit megtermelünk. Gazdáink vegyszermentes gazdálkodásban szerzett több évtizedes tapasztalata, földdel való kapcsolata, valamint a fenntarthatósági törekvéseket szem előtt tartó szemlélete pedig hozzájárul ahhoz, hogy valóban jót, s jól termeljünk, és juttassunk el hétről hétre előfizetőink otthonába.

Gazdaságaink működtetése legtöbb esetben több generációt is bevonó feladat, hiszen Gazdáink tudása mindehol kiegészül a családok fiataljainak modern szemléletével, így hatékonyan ötvözzük a tradícionális tudást a modern technológia és a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy újra háztáji, hazai és helyi termékek kerülhessenek a családok asztalára, s hogy rövidítsük a sokszereplős és akár több ezer kilométeres ellátási láncokat, ezzel mérsékelve a környezet terhelését.

 

 

 

Célunk

Célunk, hogy előfizetőink mellett azoknak is mindig jusson terményeinkből, akiknek egyébként nem, vagy csak ritkán jutna friss zöldség, gyümölcs vagy akár tojás az asztalára, így terményeink 10%-át minden szezonban jótékony célra ajánljuk fel.

A MyFarm Közösségben a Gazdákon túl azonban az előfizetőink - a virtuális gazdák-, támogatóink és követőink is rendkívül fontos szerephez jutnak, hiszen közvetve és közvetlenül is hozzájárulnak ahhoz a szemlélet- és kultúraváltó folyamathoz, mely a MyFarm alapvető küldetése: megváltoztatni a “kirakatzöldségekkel” kapcsolatos sztereotípiákat, és megmutatni, hogy a háztáji, vegyszermentes, magyar gazdák által termelt zöldségek elérhető és fenntartható alternatívát biztosítanak mindenki számára. 

Csapat

Kövesdi Gábor - ötletgazda, alapító

Kövesdi Sándor és családja - MyFarm Harta

Papp András és családja - MyFarm Ópusztaszer

Jacsó Zsolt - MyFarm Szentmártonkáta

Hegyi Mihály és családja - MyFarm Hajdúhadház

Kollár Levente és felesége, Anna - MyFarm Balatonberény

További támogatók: Hofer Bernadett, Matus Dóra, Lisztmaier Tamás

Tulajdonos

MyFarm Központ Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

6320 Solt, Kalimajor major 4.

Cégjegyzékszám: 03 09 134246

Adószám: 28822284-2-03

MyFarm letölthető tartalmak

 

 

 

Keresés